Jääkiekkoihmisten huulilla viime aikoina paljon ollut kohuhyökkääjä Jonne Virtanen pelaa torstaina turkulaisjoukkue TUTO:n nelosketjussa, kun Mestis-kauteen valmistautuva poppoo kohtaa Keuruulla paikallisen KeuPa HT:n.

Näet kaikki ketjut Suomen Jääkiekkoliiton tulospalvelusta painamalla tätä.

Tiet TPS:n kanssa erkanivat

TPS:ään vielä aiemmin syksyllä kuulunut pelaaja ei jatka joukkueessa. Virtanen kertoi Twitter-tilillään julkaisemassa tiedotteessa, että hänen ja HC TPS Oy:n välinen pelaajasopimus on purettu seuran toimesta 5. syyskuuta pidetyn palaverin päätteeksi.

Hänen mukaansa sopimuksen purkamisen syyksi on ilmoitettu epäasiallinen käyttäytyminen ja runsas alkoholinkäyttö työtehtävissä.

– Tältä osin totean, että pääasiallinen työtehtäväni on pelaaminen ja harjoittelu. Näissä tehtävissä en ole milloinkaan nauttinut alkoholia tai ollut sen vaikutuksen alaisena, Virtanen twiittasi.

Mediassa kohistiin tapauksen liittyneen TPS:n syksyiseen vieraspelimatkaan Tanskaan. Siellä Virtanen olisi ottanut tavalla tai toisella yhteen päävalmentaja Kalle Kaskisen kanssa. Tämä ei kuitenkaan pitänyt paikkaansa.

– Tosiasiassa kyse on ollut siitä, että allekirjoittaneella on ollut edellisen illan rookie-illallisesta johtuen ns. dagen efter matkustuspäivänä.

– Minusta tuntuu, että Tanskan-matkaa käytetään nyt vain ns. keppihevosena.

Virtanen edusti turkulaisia neljän kauden ajan, ja Mestis-joukkueen pelipaitaa hän on kantanut edellisen kerran sesongilla 2013-14. Kovaotteinen hyökkääjä pelasi tuolloin JYP-Akatemiassa kahdeksan runkosarjan ottelua tehoin 2+3=5.