Pelicansin viimeinen CHL-lohkovaiheen ottelu alkaa sangen haastavista lähtökohdista. Viime viikon kotitappion seurauksena Pelicans on ennen viimeistä kierrosta lohkojumbona, eikä jatkoonmeno ole enää omissa käsissä. Tiistaina Pelicans matkustaa valkovenäläinen Yunost Minskin vieraaksi. Ottelu alkaa klo 19:00. Näet huippuottelun suorana livestream-lähetyksenä ilmaiseksi TV:stä.

Pelicans aloitti viime viikon kotiottelunsa Yunostia vastaan lupaavasti, mutta toisessa erässä Yunost otti ottelussa ohjat, eikä kolmannessa erässä Pelicans päässyt enää pelin päälle. Huolellisuus ja taistelutahto eivät riittäneet – niinpä valkovenäläiset ottivat ansaitun ja arvokkaan voiton matkaansa. Tappio tiesi sitä, että Pelicans ei voi olla edes päätösottelun voitolla varma jatkopaikastaan.

Minskistä voiton hakeminen vaatisi myös melkoista ryhtiliikettä. Yunostille ei ennakkoon annettu lohkossa ihmeellisiä mahdollisuuksia, mutta se on osoittanut olevansa tässä turnauksessa hyvinkin riittävä joukkue. Yunostilta pisteiden hakeminen olisi lahtelaisilta jonkunlainen uroteko.

Ville Niemisen kiekkosoturit antavat tunnetusti aina kaikkensa ja eivät lähde lyötyinä matkaan. Parhaiten voit seurata Pelicansin otteita TV:n suorasta striimistä. Suora lähetys päälle, vetoa sisään ja matsiherkut nokan alle. Voin luvata, että toimii.

Näin katsot Pelicansin pelin ilmaiseksi:

  1. Siirry in sivuille TÄSTÄ.
  2. Avaa pelitili ja valitse Pelicansin ottelu
  3. Tililläsi pitää olla vähintään 1€, jotta näet ottelut.

Katso Pelicansin ottelu ja laita vetoa sisään!

Pelicansin otteluohjelma CHL:ssä:

Pe 30.08. klo 19.00 Pelicans – HC Ocelari Trinec 1-0
Su 01.09. klo 19.00 Pelicans – Lausanne HC 4-5 ja.
Pe 06.09. klo 19.00 HC Ocelari Trinec – Pelicans 5-3
Su 08.09. klo 16.45 Lausanne HC – Pelicans 4-3 ja.
Ke 09.10. klo 19.00 Pelicans – Yunost Minsk 2-4
Ti 15.10. klo 19.00 Yunost Minsk – Pelicans