Leijonat palaa tositoimiin helmikuun alussa, kun joukkue matkaa uudella miehistöllä Ruotsin EHT-turnaukseen.

Tuore joukkue nimetään maanantaina 27. tammikuuta. Leijonat.com nostaa jo nyt esille viisi kiinnostavaa suomalaisnimeä, jotka ansaitsevat näytönpaikan Leijoniin.

Mukaan nousee sekä odotettuja nimiä että muutama potentiaalinen yllätysvalinta. Keitä nimiä SINÄ odotat Leijoniin? Ota kantaa keskusteluun myös Facebookin suositussa Jääkiekon olohuone -ryhmässä!

Arvio: nämä nimet ansaitsevat näytönpaikan Leijonista

Mikael Ruohomaa, Sibir (KHL)
Kokenut hyökkääjä pelaa upeaa kautta Sibirissä. Joukkueensa ylivoimainen pistekunkku on takonut varsinkin talven mittaan kovaa jälkeä Venäjällä. Ruohomaa ei ole hieman yllättäen pelannut tällä kaudella vielä Leijonissa. Tuo yllätyksellisyyttä ja taitoa myös maajoukkueeseen.

Ilari Melart, Växjö (SHL)
Puolustajamörkö takoo hurjaa jälkeä Ruotsissa. 12 maalia 19 pistettä on melkoiset lukemat hyvältä puolustavalta pakilta. Melart on pelannut aiemmin kaudella jo kaksi peliä Leijonien matkassa. Tuore huippuvire nostaa pakin väkisinkin myös uudelleen Leijonien matkaan.

Lauri Pajuniemi, TPS (Liiga)
Yllätysnimi Liigasta? Nuori Pajuniemi takoo kovaa jälkeä turkulaisten matkassa. Läpimurtokautta pelaava kiekkotaituri toisi ennakkoluulottomuutta ja suoraviivaisuutta Leijoniin.

Frans Tuohimaa, HIFK (Liiga)
HIFK-vahti sai kutsun jo Venäjän EHT-turnaukseen. Vahvat otteet sekä pirteä kausi HIFK:ssa ovat vain nostaneet torjujan osakkeita. Ansaitsee lisää näytönpaikkoja Leijonista.

Teemu Pulkkinen, Dynamo Moskova (KHL)
Nostetaan mukaan myös KHL:ssä huimat 19 maalia pommittanut Pulkkinen. Maalitykki tuo joukkueeseen aina vahvan erikoisosaamisensa. Vahvan kauden jälkeen on pienoinen yllätys, ettei Pulkkinen ole saanut vyölleen vielä yhtään maaottelua.

LUE MYÖS: Näitkö tätä? Suomalaistähti tuuletti voittoa KHL:ssä liian aikaisin – vastustaja vinoilee perään