NordicBetin verkkosivuilla julkaistavan NHL Without a Mapin kahdeksannen kauden kahdeksannessa jaksossa Juhani Putkonen ja Juho Manninen kävivät seuraamassa muun muassa Colorado Avalanchen harjoituksia.

Treenien jälkeen kaksikko otti haastatteluunsa hyökkääjä Joonas Donskoin, joka siirtyi täksi kaudeksi Avalancheen.

Alussa keskustelu meni Donskoin peruskouluaikoihin. Putkonen kyseli hyökkääjältä yläasteen päästötodistuksen keskiarvoa, joka oli alle kahdeksan luokkaa.

– Uskonto oli viitonen. Matikka oli ehdottomasti lempiaine. Itse asiassa, kun asuin vielä kasiluokalla Raahessa, niin sen jälkeenhän mä muutin lätkän perässä Ouluun. Minun matikan opettaja kävi silloin kuumana ja sanoi mulle, että se on aika pieni prosentti, joista tulee jääkiekkoilijoita, että on paljon paremmat mahdollisuudet, että susta tulee matemaatikko. Onneksi kuitenkin valitsin jääkiekon, Donskoi naureskeli.

Kieltämättä suomalaishyökkääjän kannatti uskoa itseensä urheilijana. Tänä päivänä Donskoi tilillä on 342 NHL:n runkosarjaottelua sekä 50 pudotuspeliottelua – ja paljon lisää on tulossa.

Mikäli haluat katsoa jakson kokonaisuudessaan, niin voit tehdä sen täältä.

LUE MYÖS: ”Oltiin Burger Kingin jonossa” – Mikko Rantaselta hauska paljastus: näin Patrik Laine kuuli miljoonadiilistään

Lähde: NordicBet