Pelicans tiedottaa nettisivullaan kahdesta kovasta Pohjois-Amerikasta saapuvasta lainapelaajasta, kun Jesse Ylönen ja Niclas Almari (arkistokuvassa HPK:n paidassa) liittyvät lahtelaisryhmään.

Pelicans-faneille jo kahdelta edelliskaudelta tutun Ylösen lainasopimus on voimassa toistaiseksi ja 22-vuotias hyökkääjä palaa Montrealin Canadiensin organisaatioon kun seuraava NHL-kausi alkaa.

– Ylönen on huipputaitava, motivoitunut ja eteenpäin pyrkivä pelaaja, joka on osoittanut jo taitonsa Liigassa. Ylönen tuo joukkueeseen valtavan määrän nopeustaitavuutta ja hyökkäyspelivoimaa. Olemme todella iloisia, että saamme miehen takaisin turkoosiin miehistöön, Pelicansin päävalmentaja Tommi Niemelä hehkuttaa.

Almarin lainasopimus käsittää koko tulevan Liiga-kauden. 22-vuotias puolustaja on Pittsburgh Penguinsin sopimuspelaaja.

Espoolaisen kiekkokoulun kasvatti juhli keväällä 2019 Suomen mestaruutta HPK:n paidassa, jonka jälkeen vietti päättyneen kauden Pohjois-Amerikassa Penguinsin farmiseura Wilkes-Barre/Scranton Penguinsin riveissä. 51 AHL-ottelua tuottivat tehot 1+6=7.

– Olen kuullut paljon hyvää Pelicansista ja saavun Lahteen todella innoissani. Tavoitteenani on ansaita iso rooli ja samalla auttaa joukkuetta kaikin keinoin voittamaan, Almari sanailee.