Leijonien EHT-urakka käynnistyi tappiolla – Venäjä jälleen kerran vahvempi

© Kuva: Leijonat.fi

Leijonat avasi EHT-urakkansa Beijer Hockey Gamesissa torstai-iltana 2-3-tappiolla Venäjää vastaan.

Vaisussa avauserässä Suomen maalilla pelannut Harri Säteri joutui antautumaan kahdesti, kun Artjom Minulin ja Ivan Chekhovich onnistuivat maalinteossa. Leijonat ei sen sijaan päässyt koko erässä hyville maalintekopaikoille.

Toiseen erään Suomi tuli huomattavasti pirteämpänä ja iski myös erän ainoan osuman, kun HPK:ssa tällä kaudella loistanut Jere Innala laukoi pelivälineen Venäjän maalin kattoon (katso maali). Osumaan syötön tarjoili Niko Ojamäki.

Kolmanteen erään Leijonat ei saanut puolestaan kovinkaan hyvää lähtöä, kun Vladimir Butuzov karkasi erän alkupuoliskolla läpiajoon ja laukoi kiekon varmasti ohi Säterin.

Venäjän kolmannen osuman jälkeen Suomi haki hanakasti kavennusosumaa, ja onnistuikin siinä Innalan toimesta, mutta videotarkastuksen jälkeen maalia ei hyväksytty, koska maali oli pois paikaltaan.

Ottelun viime hetkillä Suomi onnistui kuin onnistuikin vielä kaventamaan pelin 2-3:een, kun Juuso Puustinen iski kiekon sisään vain 20 sekuntia ennen päätössummeria.

Puustisen osuman jälkeen maaleja ei kuitenkaan enää nähty, ja näin ollen Venäjä avasi turnauksen voitolla.

Leijonien osalta turnaus jatkuu seuraavaksi lauantaina, kun päiväottelussa vastaan luistelee Tshekki. Halutessasi löydät otteluiden aikataulut, tulokset ja pistepörssin täältä.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004