Vaikka Dallas Starsilla on NHL:ssä vaikeaa, on neljän ottelun tappioputkessa rypevän viime syksyn Stanley Cup -loppuottelijan leiristä ponnistanut pinnalle yksi kirkas timantti. Roope Hintz nauttii tällä hetkellä kehuista pelistä toiseen.

The Dallas Morning News kirjoitti viikonlopun juttuunsa, että Hintz oli joukkueen paras pelaaja viime yön Carolina Hurricanes -pelissä. Lisäksi suomalaisen ketju, jossa muut pelaajat ovat Denis Gurjanov ja Jason Robertson, sai kehuja. Trio kuulemma tuotti jatkuvasti paikkoja hyökkäyspäähän. Ykköslenkin miehistä Robertson maalasi, Hintz sai syöttöpinnan voittomaalikisan jälkeen 3-4-tappioon päättyneessä pelissä.

– Roope on ollut parissa pelissä peräkkäin kentän paras hyökkääjä molemmat joukkueet huomioiden. Hän yksinkertaisesti lentää. Roope on voittanut aloituksia ja tehnyt hyvää työtä myös alivoimalla, luotsi Rick Bowness ylisti.

– Hänen ketjunsa on tällä hetkellä meidän paras. He ovat johdonmukaisia sekä uhkaavia ja he hyökkäävät parhaiten.

Tällä kaudella 10 pelissä tehot 4+6=10 (-1) sivaltanut pelaaja on ihastuttanut eritoten luistimilla – tekniikalla ja vauhdilla.

– Et halua koskaan saada häntä vastaan täydestä vauhdista, koska hän todennäköisesti liiskaa sinut. Roope on iso ja voimakas jannu, joka pelaa hienoa kiekkoa. Tämä koskee kaikkia osa-alueita, Bowness ylisti satakiloista ja yhdeksää senttiä vaille kaksimetristä hyökkääjää.

LUE SUNNUNTAIAAMUN NHL-JUTUISTA MYÖS:

Patrik Laine selitti tappelunsa taustoja, John Tortorella puolusteli: ”Kaikki tykkäsivät siitä”

Voi voi: Preds sukeltanut syvälle – Pekka Rinne ja Juuse Saros epäonnistuivat pahasti NHL:n surkimuksen käsittelyssä

Sellainen vastaus sieltä tiskiin! Siirtolistalle lyöty Leo Komarov tehoili – vastaavaa nähty edellisen kerran viisi vuotta sitten

Komea voitto! Kevin Lankinen jätti Patrik Laineen ja kumppanit varjoonsa – ”On ollut meille valtavan tärkeä – on iso syy siihen, miksi olemme yllättäneet”

Patrik Laineella kova ilta: Suomalaistykki iski maalin ja puolusti taklattua joukkuekaveriaan tappelemalla!