Roope Hintz hilaa Starsia vielä mukaan NHL:n pudotuspelitaisteluun – varmisti yön tehoilulla todella kovan tempun

© Kuva: Getty Images

Lauantain vastainen NHL-yö oli Dallas Starsin suomalaisille upea onnistuminen, kun joukkue kaatoi Tampa Bay Lightningin 5-2-numeroin. Tähtipaidat ovat nyt kaksi pinnaa viimeistä jatkopaikkaa perässä.

Suomalaispelurit olivat matsissa upeassa kunnossa sinivalkoisen kolmikon noustessa mukaan jokaiseen osumaan. Roope Hintz saalisti tehot 1+2 (+4), Joel Kiviranta saldon 1+1 (+3) ja Miro Heiskanenkin syötti yhden maalin (+1). Väkevä oli myös pisteittä jäänyt Esa Lindell, joka saalisti tehotilastoon häikäisevän saldon +4. Matsin tähdistöön nousivat kakkospalkittu Hintz ja kolmostähti, maailmanmestari Kiviranta.

Hintz on löytänyt kauden mittaan kemiat Joe Pavelskin ja Kivirannankin kanssa.

– Se on ollut todella hyvää, ja olemme menneet hyvin eteenpäin kauden aikana, suomalaissentteri kehui NHL:n nettisivuilla.

Dallasin suomalaispelaajista tehokkain koko kauden otannalla on 41 pelissä 43 (15+28) pinnaa latonut Hintz ja yön tehoilu merkitsi todella kovan tempun varmistamista. Suomalainen tulee vetämään runkosarjan läpi vähintään piste per peli -tahdilla.

– Olemme mielestäni löytäneet toisemme hyvin ja haluamme pelata keskenämme. Se on suuri asia, nuorten maailmanmestari jatkoi.

Preds ja Stars käyvät viimeisestä jatkopaikasta kiivaan taistelun, ja ensiksi mainittu kohtaa runkosarjassa vielä kahdesti Carolina Hurricanesin. Kreivin aikaan viiden ottelun tappioputken katkaissut Stars puolestaan hakee elintärkeitä pisteitä Chicago Blackhawksilta.

LUE LAUANTAIAAMUN NHL-JUTUISTA MYÖS:

Ei ole todellista! Mikko Rantanen osui taas ja paukutti huikeaa historiaa: ”Eliittiluokan pelaaja”

Patrik Laine kolmanneksi viimeinen NHL:n nolossa tilastossa – nyt kuritti suomalaiskonkari joukkueineen: ”Ravistelivat p*skat pellolle”

Komeaa jälkeä! NHL-joukkueen suomalaiset heräsivät ilmiliekkeihin kuolemanpelissä


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille