Olli Jokisen luotsaama Mikkelin Jukurit aloitti kuluvan kautensa tulosten valossa vaisusti. Ensimmäiseen 16 otteluun joukkue onnistui raapimaan ainoastaan viisi voittoa ja 14 pistettä ja se löytyikin sarjataulukon häntäpäästä. Sen jälkeen tahti onkin kääntynyt täysin päälaelleen.

Nyt edellisestä 17 ottelusta joukkue on napsinut peräti 13 voittoa ja 42 pistettä, ja jäänyt vain kertaalleen täysin ilman pisteitä. Parhaillaan se on myöskin kymmenen ottelun pisteputkessa. Torstaina pelattu joukkueen vuoden viimeinen ottelu päättyi 4-1-kotivoittoon JYPistä, minkä myötä Jukurit nousi sensaatiomaisesti sarjataulukossa jo sijalle kuusi!

JYP-ottelussa Jukurien tehomiehenä hääri pisteet 2+1 kerännyt ruotsalaishyökkääjä Joachim Rohdin. Joukkueen muut osumat viimeistelivät tuore venäläishankinta Kirill Maksimov sekä joukkueen kapteeni ja paras pistemies Petrus Palmu.

Jukurit pelaa parhaillaan kuudetta kauttaan Liigassa nousunsa jälkeen. Viidellä aiemmalla kaudella se ei ole päässyt kertaakaan pudotuspeleihin ja sen paras sijoitus näiltä kausilta on 11:s.

Mikkelin Jukurit

@MikkelinJukurit
Vuosi päätetään voitokkaasti, kun JYP kaatuu Ikiomalla 4-1! 10. peräkkäinen ottelu pisteillä!🔥🔥🔥

Jatketaan taistelua ensi viikolla vieraskentillä Sportia ja Kärppiä vastaan!

#Jukurit #OmienPuolesta #Liiga