Olympialaiset on pelattu ja saatettu onnelliseen loppuun. On aika kääntää katseita kohti kevään MM-kisoja, jotka pelataan Tampereella ja Helsingissä.

Ennen kotikisojen alkua Leijonat pelaa kaikkiaan kymmenen valmistavaa ottelua. Noista kaksi ottelua pelataan Suomessa ja lipunmyynti noihin koitoksiin alkaa keskiviikkona 23. helmikuuta kello 12:00.

Leijonat kohtaa Norjan kahteen otteeseen. Ensimmäinen ottelu pelataan Joensuussa torstaina huhtikuun 21. päivä ja toinen ottelu Kuopiossa perjantaina 22. huhtikuuta. Molemmat ottelut alkavat kello 18:30. Joensuun otteluun liput myy Lippupiste, Kuopion otteluun taas Ticketmaster. Voit lukea lippujen hinnoittelusta tarkemmin täältä.

Viikkoa ennen Norja-otteluita Suomi aloittaa leirityksensä Tanskasta, jossa Suomi ja Tanska kohtaavat toisensa kahdesti. Noiden otteluiden tarkat päivämäärät ja alkamisajat eivät ole vielä tiedossa.

Suomessa pelattavien Norja-otteluiden jälkeen on ohjelmassa vielä Tshekin EHT-turnaus (28.4.-1.5) sekä Ruotsin EHT-turnaus (5.-8.5.). MM-kisat pelataan 13.-29. toukokuuta.