Tappara jatkoi voittojen tiellä Liigan finaalisarjassa. Se voitti kolmannen finaalin kotihallissaan loppulukemin 3-1 ja siirtyi ottelusarjassa johtoon jo voitoin 3-0.

Ottelun avauserä oli maaliton. Toisessa erässä Tappara rankaisi kahdesti, kun ensin Veli-Matti Savinainen iski ylivoimaosuman ja erän lopulla Otto Leskinen lisäsi tamperelaisten johtolukemia.

Päätöserässä TPS nousi maalin päähän Jack Rodewaldin osuman myötä, mutta tasoitusta joukkue ei saanut aikaan. Petteri Puhakka löi vielä loppulukemat tyhjään maaliin.

Finaalisarjan neljäs ottelu pelataan Turussa huomenna tiistaina. Suomen mestaruus on ensimmäistä kertaa Tapparalle katkolla ja TPS pelaa nyt selkä seinää vasten koko loppukauden ajan.

Näet kaikki kolmannen finaaliottelun maalit alta.

Liiga

@smliiga
Ihan kuin tämä filmi olisi nähty ennenkin! 🎞

Veli-Matti Savinainen niittaa maalin edestä Tapparan 1-0-johtoon! Kevään kahdeksas (8) osuma Savinaiselle.