Antti Raanta koki viime yönä kovia NHL:n pudotuspeleissä. Hän joutui jättämään ottelun kesken jo toisen kerran parin viikon sisään.

Raanta lähti ensimmäisen erän puolivälissä pelaamaan kiekkoa pois maaliltaan, kun Boston Bruinsin hyökkääjä David Pastrnak luisteli häntä päin. Tshekkihyökkääjän käsi pamahti Raantaa kasvoihin. Suomalaisvahti loukkasi tilanteessa suutaan.

Pastrnakille tuomittiin tilanteesta ulosajo. Hetken päästä tuomarit alensivat jäähyn kuitenkin kahteen minuuttiin.

Raannan loukkaantumisesta huolimatta Carolina voitti ottelun lukemin 5-2. Carolina johtaa pudotuspelisarjaa nyt lukemin 2-0.