Leijonat kaatoi sunnuntaina Kanadan MM-finaalissa jatkoajalla lukemin 4-3. Voittomaalista vastasi Sakari Manninen ylivoimalla.

Jatkoerässä jäähylle joutui kanadalaispuolustaja Thomas Chabot, kun hän koukki suomalaispelaajan kumoon. Chabot ei ollut ottelun jälkeen vihellykseen tyytyväinen.

– Oli aika päivänselvää, että kaveri heittäytyi, mutta loppujen lopuksi minun mailani oli siinä ja laitoin itseni siihen asemaan, joten se oli lätkää ja tilanteet menee nopeasti. Mutta mielestäni kaikki voivat olla yhtä mieltä siitä, että se oli sukeltaminen, Chabot tilitti.

Kanadan ykköstykki Pierre-Luc Dubois oli niin ikään pettynyt tuomareihin.

– Tämä on syvältä. Sitä tekee niin paljon töitä ja sitten tämä ratkeaa näin. Se on syvältä. Kun tulimme tähän turnaukseen, tiesimme, että täällä on erilaiset säännöt, mutta se ei ole pääasia. Tämä on turhauttavaa. Eihän tässä edes enää tiedä, miten sääntökirja menee, Dubois vaikeroi.

LUE MYÖS: