Jesse Puljujärvi myöntää tuoreessa Ylelle antamassaan haastattelussa tulevan kauden osoitteen olevan vielä täysin hämärän peitossa.

Suomalaisen loppukausi oli haastava, mikä on nostanut ilmoille kysymykset siitä, kuuluuko sopimukseton entinen nelosvaraus lainkaan Edmonton Oilersin tulevan kauden suunnitelmiin.

– Tämä on kova maailma ja täällä voi sattua mitä tahansa. En tiedä, tulenko tänne enää takaisin vai mitä johtajat sitten lopulta tekevät. Varmasti tätä ajatellen varaustilaisuus on jännää aikaa nähdä, että tapahtuuko jotakin. NHL-sopimus on itselle kuitenkin tärkein juttu. Haluan ehdottomasti jatkaa täällä pelaamista, Puljujärvi niputtaa.

Kuluva kausi lässähti lupaavan alun jälkeen pannukakuksi, mitä tulee Puljujärven omaan rooliin Oilersissa.

– Alku oli aika uskomaton. Loppukaudesta jäikin sitten isosti hampaankoloon. Ei siitä mihinkään pääse, että olisin halunnut olla parempi. Tehopisteitä olisi pitänyt tehdä ja olisin minä halunnut pelata paljon enemmän. Kyllä tämä ison nälän jätti, Puljujärvi kertasi konferenssifinaaleihin päättynyttä kauttaan.

Isokokoisella hyökkääjällä on ensi kaudeksi selkeä tavoite – jatkuu ura sitten Oilersin paidassa tai muualla.

– Haluan nähdä, että pystyn pelaamaan isossa roolissa koko kauden. Vuosi vuodelta haluan olla parempi ja sitä kohti tässä mennään. Pitkä ja kiva kausi tämäkin oli, mutta kyllähän tässä paljon oppiakin sai, ”Pulju” paljastaa.