Vuoden 2024 jääkiekon MM-kilpailut järjestetään 10.-26. toukokuuta. Suomessa kaikkien MM-otteluiden televisioinnista vastaa Viaplay. Leijonien ottelut, välierät ja mitalipelit näkyvät myös MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa.

Viaplay Group kertoo tiedotteessaan, että se näyttää kaikki 64 ottelua suorina lähetyksinä ja suomeksi selostettuina. Leijonien pelipäivinä studiolähetys alkaa aina vähintään tunti ennen ottelun alkua.

Prahassa pelattavassa A-lohkossa Viaplaylta paikalla ovat kaikki Leijonien pelit selostava Antti Mäkinen sekä asiantuntija Jussi Jokisen. Jokisen lisäksi asiantuntijana Prahassa nähdään myös Ville Nieminen. Paikalla Prahassa ovat myös studioisäntä Iiro Harjula sekä toimittaja Suvi Hakkarainen.

B-lohkon ottelut ovat katsottavissa vain Viaplayssa ja V sport -kanavilla. Ostravasta kisoja raportoivat asiantuntija Riku Helenius ja toimittaja Katariina Kiviranta.

Suomesta käsin otteluita selostavat puolestaan muun muassa Niki Juusela, Jussi Eskola ja Tero Kainulainen. Studiolähetyksissä juontajina toimivat Mervi Kallio, Tuomas Meling ja Ville Klinga.

Kokemuksensa ja asiantuntemuksensa studioon tuovat myös Marko Anttila, Risto Dufva, Ville Nieminen, Ossi Väänänen, Esa Pirnes, Mikko Lehtonen sekä Riku Helenius.

MM-kisasivulle: MM-kisojen alkulohkot, otteluohjelma ja Leijonien MM-joukkue

Kuva: Viaplay Group