Winnipeg Jetsin ja Detroit Red Wingsin välinen ottelu on vanhentunut nyt erän verran ja Patrik Laine on jälleen kerran laittanut oman show’nsa pystyyn.

Kun joukkueet viimeksi kohtasivat marraskuussa, Laine iski joukkueensa 5-3-voitossa tehot 1+1. Nyt hän teki sen saman avauserään, vaikka Red Wings -puolustaja Brian Lashoff varoitteli tästä jo ottelun alla.

Laine alusti ensiksi upealla syötöllään, ajassa 11:22, 2 vs. 1 -vastahyökkäyksen päätteeksi Dustin Byfuglienin osuman.

Diana

@SENSBWK98
The kid is just on fire! @PatrikLaine29 with his beauty setup with Buff for the @NHLJets 2nd goal.

Takaisin Sidney Crosbyn rinnalle

Vajaata kahta minuuttia myöhemmin, tarkalleen ajassa 13:06, Laine nosti puolestaan kätensä ilmaan itse tekemänsä maalin merkiksi. Jälleen kerran tuhoa aiheutti suomalaisnuorukaisen laukaus.

Winnipeg Jets

@NHLJets
Give @PatrikLaine29 17 on the season. What a release.

Maali oli Laineelle kauden 17:s ja sillä hän nousi jälleen jakamaan NHL:n maalipörssin kärkipaikkaa yhdessä Sidney Crosbyn kanssa.