Minnesota Wild kukisti torstaina kotikaukalossaan Dallas Starsin lukemin 3-1. Ottelussa kaikki suomalaishyökkääjät pääsivät tehopisteillä.

Avauserän viimeisellä sekunnilla syntyi ottelun avausmaali, kun puolustaja Ryan Suter siirsi Wildin ylivoimalla 1-0-johtoon. Maalin toisena syöttäjänä toimi kapteeni Mikko Koivu.

Toisessakin erässä nähtiin vain yksi osuma, kun vajaan viiden minuutin pelin jälkeen Erik Haula venytti maaliverkkoja. Myös tämän osuman syöttäjänä toimi Koivu, joka kokosi ottelusta itselleen tehot 0+2.

Päätöserässä Stars tuli vielä peliin mukaan kaventamalla tilanteeksi 1-2, mutta se ei riittänyt. Wildin Jared Spurgeon nimittäin onnistui tekemään 3-1-maalin, joka päätti Starsin kirin. Tähän maaliin syöttäjinä toimivat Haula sekä Mikael Granlund.

Suomalaiset tehtailivat siis ottelussa viisi tehopistettä. Granlund löytyy nyt pistepörssistä sijalta 18, kun hän on tasapisteissä muun muassa venäläistähti Aleksandr Ovetshkinin kanssa. Suomalaishyökkääjällä on kuitenkin vähemmän maaleja kasassa, kun hän on tehnyt tällä kaudella tehot 16+35=51.