Vegas Golden Knights pääsee ensi yön NHL:n palkintogaalan yhteydessä järjestettävässä laajennusvaraustilaisuudessa valitsemaan jokaisesta NHL-joukkueesta yhden pelaajan.

Arvioissa on viety jopa useita suomalaisnimiä tulokasseuran riveihin. Erinäisissä veikkauksissa on ollut esillä Jori Lehterä, Teemu Pulkkinen, Erik Haula, Sami Vatanen, Joonas Korpisalo ja Antti Raanta.

Totuus on kuitenkin se, että Vegasin tulevia varauksia on täysin mahdoton ennustaa. TSN:lle ja The Athleticille työskentelevä James Mirtle tviittasi, että lähes puolet 30 joukkueesta on tehnyt jonkinnäköisen sopimuksen Golden Knightsin kanssa.
Sopimuksilla joukkueet ovat voineet rajata entisestään varattavien pelaajien määrää lupaamalla Vegasille esimerkiksi varausoikeuksia ja pelaajia. Orage County Registerin mukaan esimerkiksi Anaheim Ducksilla olisi nevadalaisjoukkueen kanssa sopimus koskien Sami Vatasta.

Sopimukset eivät ole julkisia, joten NHL-fanin on pakko vain tyytyä odottamaan. Voi jopa olla, ettei joukkueeseen päädy ainuttakaan suomalaista.