Vegas Golden Knights yritti haalia hyökkäysrunkoa kasaan KHL-seura Pietarin SKA:sta. Projekti on kuitenkin jäämässä haaveeksi.

Golden Knigthsin GM George McPhee yritti ovelaa temppua ja hankkia lähes kaikki KHL-seura SKA:n supernimet riveihinsä. Nyt suunnitelmat ovat kuitenkin kariutumassa.

Tampa Bay Lightningista kaapattu Nikita Gusev ei ole halukas siirtymään ainakaan toistaiseksi NHL-jäille. Venäläistähdellä on vuosi sopimusta jäljellä SKA:n kanssa. Pohjois-Amerikkaan siirtyminen edellyttäisi sopimuksen purkamista.

– Jos sellainen mahdollisuus on olemassa, se on hyvin minimaalinen. Minulla on sopimus Pietarin SKA:n kanssa ja on erittäin epätodennäköistä, että pääsisimme yhteisymmärrykseen sen purkamisesta, Gusev kertoi venäläissivusto Sports Ekspressenille.

24-vuotiasta hyökkääjää tullaan tuskin näkemään NHL:ssä vielä vuosiin. Laiturille on tärkeämpää raha kuin pelaaminen maailman parhaassa liigassa.

– Sanotaan, että tulisin ensi kaudeksi NHL:ään. Saisin tulokassopimuksen, jossa kaikki on sidottuina bonuksiin. Jos taas tulen NHL:ään, kun olen täyttänyt 28, voin solmia paljon kannattavamman sopimuksen ja valita seurani.