Dallas Stars on nousemassa mukaan mestaruustaistoon, povaa kiekkosivusto The Hockey Writers.

Sivusto listasi verkkosivuillaan 10 NHL-joukkuetta, joiden osakkeet ovat nousussa kaudella 2017-18 ja koko listan ykköspaikalta löytyy Dallas Starsin nimi.

Viime kaudella pudotuspelien ulkopuolelle jäänyt joukkue on tuonut ykkösketjuunsa Aleksandr Radulovin kaltaisen pelimiehen, jonka lisäksi syvyyttä joukkueeseen tuovat hyökkääjä Martin Hanzal sekä puolustaja Marc Methot. Tämän lisäksi joukkue on päässyt eroon tarpeettomista veteraanipelaajistaan.

Sivusto nostaa arviossaan esille myös joukkueen suomalaiset. Puolustaja Esa Lindell nautti jo viime kaudella runsaasti vastuuta ja suomalaistaituri ottanee kehityksessään seuraavan askeleen ensi kaudella.

Maalivahtiosastolla varavahdin roolissa nähdään puolestaan kokenut Kari Lehtonen, jota sivusto pitää erittäin hyvänä kirittäjänä ykkösvahti Ben Bishopille.

The Hockey Writersin mukaan vahvistunut Stars voi nousta jo tulevalla kaudella mestaruustaistoon, jos joukkue säästyy pahoilta loukkaantumisilta. Sivuston mukaan ”vain taivas on rajana”.

Jopa neljä suomalaista joukkueessa?

Dallas Starsin joukkueessa nähdään ensi kaudella varmasti aiemmin mainitut Esa Lindell sekä Kari Lehtonen, mutta lisääkin voi olla luvassa.

Hyökkääjä Roope Hintz sekä puolustaja Julius Honka taistelevat myös paikastaan NHL-joukkueeseen. Varmaa on, että molemmat tulevat saamaan ainakin hetkittäin vastuuta ylhäällä, mutta paikkojen vakiinnuttaminen voi olla vielä kiven takana.

Näiden huippulupausten lisäksi puolustajalupaus Miro Heiskanen haluaa päästä NHL-jäille mahdollisimman nopeasti, mutta vielä ensi kaudella huippulahjakkuus pelannee SM-liigassa.