The Hockey News on julkaissut vuosikirjansa.

Jääkiekkoraamatun sisältä löytyy jälleen tuttuun tapaan NHL:n tämän hetken parhaiden pelaajien listaus. Top 50 -listalle murtautuu tällä kertaa peräti kolme suomalaista, kun viime vuonna mukana oli vain yksi (Aleksander Barkov sija. 48).

Suomalaisista parhaan pelaajan viittaa listauksessa kantaa vasta 19-vuotias Patrik Laine, joka tuli ryminällä NHL:ään, ollen heti liigan parhaimpia maalintekijöitä. Winnipeg Jetsin tähti löytyy listauksesta sijalta 24.

– Hän saapui NHL:ään korkein odotuksin ja kykeni silti murskaamaan ne. Laine on jo nyt yksi NHL:n pelätyimmistä snipereista, kiitos hänen painavan laukauksensa ja luovuutensa kiekollisena. Nyt tehtävänä on saada kaikki palaset loksahtamaan yhteen sekä kasvaa pelaajana. Myöskään Winnipeg Jetsin johdattaminen takaisin pudotuspeleihin ei olisi ollenkaan huono juttu, The Hockey News kirjoittaa.

Muita top 50 –listalle murtautujia ovat Aleksander Barkov (sija 38.) sekä Mikael Granlund (sija 40.). Koko listauksen ykkösenä loistaa puolestaan Edmonton Oilersin Connor McDavid.