Leijonien valmentaja Kari Jalonen on valottanut suunnitelmiaan YLE:lle Liigan finaaleissa pelanneiden pelaajien suhteen. Jalonen kertoo, että pudotuspelien arvokkain pelaaja Patrik Laine on mukana valmentajan suunnitelmissa.

– Hän on mukana (joukkueessa). Olen yrittänyt tavoitella häntä, mutta ei ole vielä ehtinyt vastaamaan puhelimeen.

Epäselväksi vielä toistaiseksi jää, puhuuko Jalonen lopullisesta MM-kisajoukkueesta vai vasta leiriryhmästä. Laineen lisäksi Jalonen on tavoitellut kolmea muuta SM-liigafinalistia, mutta ei paljasta nimiä vielä tässä vaiheessa.

Leijonat pelaa torstaina ja lauantaina Venäjää vastaan Moskovassa. Tämän jälkeen jäljellä ennen MM-kisoja on enää USA:ta vastaan ensi viikon tiistaina pelattava ottelu.

Jalonen on aiemmin puhunut, että kisajoukkue julkaistaisiin alkuviikosta.