Anaheim Ducksin suomalaispuolustaja Sami Vatanen ehti kerätä ottelussa New York Islandersia vastaan jääaikaa ainoastaan hieman vajaat kuusi minuuttia.

Nuori suomalaispuolustaja kellotti tarkaksi peliajakseen 5:30 ja ehti siinä ajassa olla kertaalleen kentällä, kun Islanders osui maalitolppien väliin.

Todella huojentavia uutisia

Useat eri lähteet, muun muassa Anaheim Ducks Twitter-tilillään, antoivat kuitenkin varsin huojentavia tietoja Vatasen tilanteesta: hän on ainoastaan sairaana – kyse ei siis ole mistään loukkaantumisesta.

Vatanen on kuluvan kauden aikana pelannut kaikista Ducks-puolustajista toiseksi eniten, noin 22 minuuttia ja 53 sekuntia ottelua kohden, ja edellä on ainoastaan Cam Fowler.

Orange Countyn suunnalla toivotaankin satavarmasti pikaista paranemista yhdelle ykköspuolustajistaan, sillä joukkueen alkukausi on ollut jo muutoinkin hankala.

Juuri hetki sitten päättyneessä ottelussa joukkue hävisi häntäpään Islandersille voittolaukauksilla lukemin 3-2. Voittolaukauskilpailussa nähtiin huimat 28 vetäjää, joista yhdeksän onnistui.