Loppuillasta kannattaa istua tietokoneen tai tv:n äärellä tavallista tiukemmin, sillä luvassa on todellinen superiltama, mitä tulee suomalaisiin NHL-pelaajiin.

NHL-ilta alkaa poikkeuksellisesti jo klo 20:00, kun Philadelphia Flyers ja New York Rangers ottavat toisistaan mittaa. Rangersin riveissä kiekkoilevalla Antti Raannalla on oletusarvollisesti edessään lepopäivä, mutta jos asiassa nähdään muutos, uutisoimme sen kyllä teidän tietoonne.

Kolmea tuntia myöhemmin, klo 23:00, alkaakin sitten jo kolme ottelua. Tuolloin vauhdissa ovat muun muassa Sami Vatanen, joka lähtee testaamaan Chicago Blackhawksin virettä. Joonas Donskoin San Jose Sharks saa taasen vastaansa New York Islandersin.

Illan ehdoton suomalaiskamppailu nähdään Minnesota Wildin ja Pittsburgh Penguinsin välillä, sillä Mikko Koivu, Mikael Granlund ja Erik Haula ottavat mittaa Olli Määtästä.

Myöhemmin vauhdissa ovat vielä ainakin Rasmus Ristolainen, Pekka Rinne (kenties jopa ylösnostettu Juuse Saros), Patrik Laine, Valtteri Filppula, Kari Lehtonen tai Antti Niemi, Markus Granlund, Jesse Puljujärvi ja hyvällä tuurilla vielä myös muita suomalaispelaajia.