New York Rangersin suomalaisvahti Antti Raannasta ei ollut nollaamaan ex-joukkueettaan Chicago Blackhawksia toistamiseen vajaan viikon sisään.

Viime ottelun Rangers vei jatkoajalla lukemin 1-0 ja tällä kertaa Blackhawks oli parempi numeroin 2-1. Raanta oli otteluun lähdettäessä pitänyt oman maalinsa puhtaana yli 170 minuuttia, mutta joutui lopulta antautumaan.

– Maaleja yksinkertaisesti tulee. Joskus pystyt pelaamaan yhden tai kaksi nollapeliä, mutta yrität sen ensimmäisen maalin jälkeen vain keskittyä seuraavaan laukaukseen, Raanta pohti Rangersin verkkosivuilla.

– Ylipelasin hieman ensimmäisessä maalissa, mutta sitä sattuu jääkiekossa.

”Kiva päästä harjoitukseen tekemään hommia”

Raanta pelasi neljä ottelua putkeen ja seuraavaksi mitä todennäköisimmin on Henrik Lundqvistin vuoro. Suomalaisvahti aikookin käyttää tilanteen hyväkseen.

– Koko joukkue puolusti erinomaisesti neljä peliä, kovia joukkueita vastaan, ja oli kiva saada pari nollapeliä. Aina on kuitenkin parannettavaa ja huomenna on kiva mennä harjoitukseen tekemään hommia.

– Ottelu oli mielestäni hyvin samankaltainen kuin perjantai-iltana Chicagossa. He saivat pari ylivoimahyökkäystä ja maalit niistä, kun taas me emme kyenneet hyödyntämään tilanteitamme. Ei ole kiva hävitä näin vähämaalista ottelua, mutta tulosta täytyy kunnioittaa.