Haluttomasti aiemmin esiintyneen Philadelphia Flyers -hyökkääjä Sean Couturierin otteet ovat viime peleissä parantuneet valtavasti. Piristymisen takana on seuraan saapunut Valtteri Filppula.

32-vuotias suomalainen on pelannut Flyersin paidassa kakkosketjun keskellä neljässä ottelussa erittäin vahvasti ja samalla suomalainen on viimeistellyt tehot 1+1.

Loukkaantumisista kärsinyt Couturier on pelannut sen sijaan nyt kolmosketjun sentterinä.

– Enemmän kuin mitään muuta, Filppulan tulo näyttää innostaneen Couturieria. Suomalaishyökkääjä on työntänyt häntä kantavampaan rooliin. Couturier on kolmen ottelun pisteputkessa, joka on hänen parhaansa sitten viime kauden, toimittaja Marcus Hayes kirjotti The Philadelphia Enquirerin verkkosivuilla.

Hayesin mukaan Filppulan mukaan tuleminen on vaikuttanut myös muuhun joukkueeseen. Kokeneen suomalaisen esimerkillinen pelaaminen on tuonut virtaa koko joukkueeseen.

– Filppula vaikuttaa olevan aina oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Aina liikkeessä, aina ennakoimassa. Tällainen pelaaminen on tarttuvaa. Filppulan vaikutus on ollut hämmästyttävä, Hayes naulasi.