Toronto Maple Leafsin aamutreeneissä joukkue oli sonnustautunut Toronto St. Pats:in vihreisiin väreihin kunnioittaen eilistä Pyhän Patrickin päivää.

Joukkueen suomalaiskonkari Leo Komarov kertoi Leijonat.comille, että uudet varusteet oli hienoa pukea päälle.

– Se on aika tyylikästä. Erilaistahan se on, mutta en tiedä miten se vaikuttaa, kun on uudet kamat. Tämä on sitä Amerikka-tyyliä, että kun on joku sotapäivä, niin vedetään niissä väreissä, Komarov kertoi.

torontomapleleafs_20170318
Toronto Maple Leafsin pelaajat kunnioittavat asuillaan Pyhän Patrickin päivää.

Onnistunut vierasreissu takana

Maple Leafs palasi aiemmin viikolla takaisin Torontoon vieraskiertueeltaan Floridasta. Kyseisissä maisemissa Komarov viihtyy jokaisella kerralla. Kotiin on silti aina kiva palata.

– Ihan kivalta (tuntuu kotiinpaluu), mutta kyllä se Florida on hieno. Se on varmaan semmoinen kohokohta kaudella. Sä odotat, että pääset sinne viettää jonkun välipäivän tai muuten vaan olemaan auringossa. Kyllä se auttaa, Komarov kehui.

Toronto Maple Leafsille tarttui vieraskiertueelta mukaan neljän pisteen potti, joka kelpasi joukkueelle mainiosti. Vierasreissu oli kaikinpuolin onnistunut, sillä pelaajat ehtivät pelaamisen ohella lomailemaan.

– Saatiin olla auringossa ja viettää aikaa kundien kesken. Pitkät reissut ovat aina hyviä joukkueelle, kun saadaan olla paljon yhdessä: käyt syömässä tai vaikka kalareissulla, mikä me tehtiinkin.

Seuraavaksi vastassa tulikuuma Chicago Blackhawks

Lauantaina on aika palata tositoimiin, kun vastaan asettuu hurjavireinen Chicago Blackhawks. Komarov tietää, ettei iltapuhteesta ole tulossa helppoa, sillä onhan vastassa läntisen konferenssin ykkönen.

– Hereillä pitää olla koko 60-minuuttia. Tuurilla ei voiteta, mutta jos saadaan hyvä draivi päälle, niin homma hoituu, Komarov lupaili haastattelun lopuksi.

Haastattelu: Kimmo Romanoff, Toronto