Leijonien valmistautuminen kohti MM-kisoja jatkuu lauantaina, kun Lappeenrannassa vastaan asettuu Tanska.

Joukkueet kohtasivat aiemmin viikolla Mikkelissä, jolloin Leijonat tylsytti Tanskan lukemin 3-0. Ottelussa varsinkin Suomen nelosketju oli oivalla pelipäällä.

Tulevaan otteluun kokoonpano elää muutaman pelaajan osalta. Leijonat.com nostaa esille kolme pelaajaa, joita kannattaa seurata tarkkaan.

Seuraa heitä Tanska-ottelussa:

Jesse Virtanen, Lukko

SM-liigan puolustajien pistepörssiykkönen pelaa itseään MM-kisakoneeseen. Taitava puolustaja suorittaa ottelusta toiseen tasaisesti ja lähes virheettömästi.

Virtanen huilasi edellisen Tanska-ottelun, mutta nyt Lukon luottopuolustaja nousee takaisin kokoonpanoon. 25-vuotias puolustaja saanee suuresti vastuuta eikä syyttä, sillä kyseessä kansainvälisen tason pelaaja. Suuntaa ensi kaudeksi ulkomaille.

Marko Anttila, Jokerit

Yli kaksimetrinen Anttila tuo fyysisyyttä Leijonien otteisiin. Isokoinen hyökkääjä on yllättävän nopea ja suoraviivainen pelaaja, joka pystyy tekemään tarvittaessa myös tulosta. Anttilan otteista paistaa aina kova taisteluasenne. Pelaaja antaa aina kaikkensa joka vaihdossa. Yllätyskortti MM-kisoihin?

Niko Ojamäki, Ässät

MM-leiriryhmän yllättäjä. Ässistä maajoukkueeseen tällä kaudella ponnistanut pelaaja uhkuu näyttöhaluja ja se näkyy myös Ojamäen otteissa. Saa nyt näytönpaikan joukkueen nelosketjussa yhdessä Tommi Huhtalan jaTomi Sallisen kanssa. Kyseinen ketju oli edellisottelussa Suomen paras luoden paljon maalintekotilanteita.