Colorado Avalanchen ykkösketjun tähti Mikko Rantanen johdatti joukkueensa jälleen voittoon ja syötti joukkueen kolmesta osumasta kaksi Dallas Starsia vastaan.

Kaksi syöttöpistettä nostivat Rantasen koko kauden tilastossa 19 tehopisteeseen (6+13), kun takana on ainoastaan 20 ottelua.

Rantasta lämmitti erityisesti se, miten Nathan MacKinnonin ja Gabriel Landeskogin kanssa homma toimii molemmissa päissä kenttää. Edellisestä neljästä ottelusta Rantasen teholukema on +5.

– Pelaan kahden loistavan pelaajan kanssa, mikä auttaa minua paljon. Pyrin pelaamaan heille kiekkoja ja meillä on aika hyviä liikkeitä hyökkäysalueella. Viime peleissä olemme olleet melko hyviä myös puolustuspäässä, ja haluamme myös sitä olla. Jos emme pääse pisteille, meidän täytyy nollata vastustajan ykkösketju, Rantanen linjas BSN Denverin haastattelussa.

Rantasen pistetahti on jäänyt muiden suomalaistähtien varjoon. Laitahyökkääjä iski ensimmäisellä kokonaisella NHL-kaudellaan viime vuonna 38 tehopistettä. Nyt hän on upeassa 78 pisteen tahdissa.