Tiistain Liiga-kierroksella Lahden Pelicans matkusti Raumalle Lukon vastustajaksi. Panoksena on jälleen tärkeä kolme pistettä, joita molemmat joukkueet tarvitsevat kipeästi, jotta suora paikka kevään puolivälieriin aukeaisi.

Sarjataulukossa takaa-ajajana oleva Pelicans otti välittömästi ottelun komentoonsa ensimmäisessä erässä ja tykitti taululle komeat 4-0 lukemat.

Lukon maalivahti Kaapo Kähkönen antautui ensimmäisenä Pelicansin huippuvireiselle Jesse Mankiselle. Mankinen sai jatkoa maaliputkelleen, sillä hän onnistui myös lauantaina SaiPaa vastaan.

Toinen maali syntyi Pelicansin pelatessa ylivoimaa. Tällä kertaa maalia sai tuulettaa tsekkiläisvahvistus Libor Sulak. Aleksi Mustonen ja Roope Elimäki säestivät illan tahtia omilla osumillaan ennen kuin erä ehti päättyä.