Miro Heiskasen rantautuminen Pohjois-Amerikkaan on ollut varsinainen menestystarina. Vaikka häneltä odotettiinkin kovia, Heiskanen on onnistunut nousemaan villeimpienkin odotusten yläpuolelle.

NHL-lupausten peleissä Heiskanen iski kovia tehoja ja keräsi kehuja vasemmalta ja oikealta. Nyt pakkilupaus on päässyt aloittamaan varsinaisen NHL-harjoitteluleirin Dallas Starsin miehistön kanssa. Kun Stars-valmentaja Jim Montgomeryltä kysyttiin, kuka häneen on tehnyt suurimman vaikutuksen, vastausta ei tarvinnut kauaa miettiä.

– Heiskanen. Jeesus, että hän osaakin luistella. Kerran, kun hän sai kiekon syöttönä [Jason] Spezzalta kahdella yhtä vastaan ylivoimahyökkäykseen, niin luulin hänen olevan puolustamassa tilannetta, kun hän oli niin pitkällä, Montgomery sanoo.

Mike Heika

@MikeHeika
Jim Montgomery when asked who has impressed him in camp: "Oh, Heiskanen. Jesus, can he ever skate? I mean, the one time he got the puck on the pass from Spezza on the two-on-one and I actually thought he was supposed to be the defenseman defending it he was so far up ice."