”16-vuotiaana aivan mieletön draivi” – suomalaistähti Mikko Rantanen erottui joukosta jo vuosia sitten

© Kuva: Getty Images
Katso kaikki 64 jääkiekon MM-kisojen ottelua suorana!

Mikko Rantasesta huomasi jo nuorena, että hänestä on tulossa kovan luokan pelimies.

TPS:n urheilutoimenjohtaja Antero Niittymäki kertoi NHL.com/fi:n haastattelussa, että nykyisin Colorado Avalanchea edustava suomalaistähti oli jo juniorina rautaisella asenteella varustettu hyökkääjä.

– Rantanen tuli joka päivä hymyissä suin hallille treenaamaan, kehittämään itseään ja pelaamaan. Hyvin samanlainen pelaaja kuin Kaapo (Kakko), Niittymäki kehui ja jatkoi:

– Rantasella oli 16-vuotiaana aivan mieletön draivi. Hän oli silloin hento, pitkä poika, mutta joka laukauksessa oli joku idea ja päämäärä. Vähän oveluuttakin löytyi. Silloin jo aisti, mihin poika jossain vaiheessa menee.

Pitkälle tuosta lopulta ponnistettiinkin, sillä Rantanen on tällä hetkellä NHL:n pistepörssiykkönen, kun kasassa 28 ottelun jälkeen häikäisevät 46 (11+35) tehopistettä. Suomalainen on myös syöttöpörssin ykkösenä.

Jääkiekon MM-kisat: katso kaikki 64 ottelua ilmaiseksi ja suorana tästä.

Katso kaikki 64 jääkiekon MM-kisojen ottelua suorana!