Patrik Laine manasi vaikeaa vaihettaan: ”Se tuntuu olevan erikoisuuteni”

© Kuva: Getty Images
Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?

Winnipeg Jetsin Patrik Laineen maalintekotehokkuus on ollut pitkään huomattavan heikkoa.

Koko kaudella 24 kertaa osunut Laine on tehnyt valtaosan häkeistään huippukuukautenaan marraskuussa, jolloin verkko heilui peräti 18 kertaa.

Viimeisissä kymmenessä pelissä maaleja on syntynyt vain yksi ja 20-vuotias suomalainen olikin yksi seitsemästä Jets-pelaajasta, jotka nähtiin jäällä keskiviikkona ennen kuin joukkue matkusti Minnesota Wildin vieraaksi.

– Nyt on ollut pitkä jakso, jonka aikana en ole osunut. Se tuntuu olevan erikoisuuteni ja on aina turhauttavaa, kun en tee oikeita asioita. On kuitenkin paljon muitakin asioita, joita voi tehdä joukkueelle ja keskityn juuri nyt niihin, Laine totesi toimittajille harjoitusten jälkeen.

Jets kohtaa Wildin perjantaina kello 03.00 Suomen aikaa.

Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?