Jokerit joutui tukalaan tilanteeseen, kun se kärsi 0-3-tappion Dynamo Moskovalle KHL:n pudotuspelien ensimmäisen kierroksen neljännessä ottelussa.

Moskovalaisjoukkue johtaa sarjaa nyt voitoin 3-1 ja tarvitsee enää yhden voiton edetäkseen jatkoon.

Neljäs kamppailu noudatti jälleen edellisistä otteluista tuttua kaavaa Jokereiden hallitessa kenttätapahtumia voittaen muun muassa laukaukset 43-24.

Dynamo kuitenkin puolusti omalla alueellaan tiukasti ja iski paikoistaan todella tehokkaasti.

Viimeisenä lukkona hääri jälleen loisto-ottelun pelannut konkarimaalivahti Aleksandr Jeremenko.

– Tämä oli samanlainen ottelu kuin ne edelliset. Hallitsimme ottelua ja pidimme kiekkoa, mutta emme saaneet maaleja, Jokeri-puolustaja Sami Lepistö sanoi taiston tauottua joukkueen nettisivulla ja totesi erään syyn, miksi tilanne on mikä se on.

– Ylivoima ei tällä hetkellä toimi ja siihen täytyy keksiä jotain. Ei me voida hukata kahden miehen ylivoimaa, vaan kiekon täytyy näissä peleissä olla silloin repussa.

Myös viidellä viittä vastaan pelissä riittää parannettavaa.

– Meillä on haun kanssa tekemistä tiettyjä heidän pelaajia vastaan. He pelaavat viivaa kahdella miehellä pois, joten meidän täytyy saada keskelle tuki ja rauhoitettua se sitä kautta. Pitää liikkua paremmin, olla aloitteellisia, toimittaa kiekkoa maalille ja sinne pitää olla valmis menemään, Lepistö painottaa.

Joukkueet kohtaavat seuraavan kerran tiistaina Helsingissä, ja taistelu on Lepistön mukaan vielä pahasti kesken.

– Sarja ei ole missään nimessä ohi. Virheet täytyy saada pois, hallitaan peliä ja tehdään paikoista maalit. Pitää uskoa omaan tekemiseen, koska mitään poppaskonsteja ei ole olemassa, Lepistö päättää.

LUE MYÖS: Jokereiden maalivahdille karmea munaus – ”Tämä ei ole hyvä”