Todellinen unelmakeikka! Amatöörivahti Teemu, 44, sai yllätyskutsun Kärppien mukaan: ”Lyhyt varoitusaika”

© Kuva: Juha Tamminen
Katso kaikki 64 jääkiekon MM-kisojen ottelua suorana!

Palomies Teemu Göös, 44, muistaa viikon yllätyskeikkansa varmasti lopun ikäänsä.

Palomiesten ja poliisien yhteisjäillä nykyisin kiekkoja torjuva jyväskyläläinen pääsi harrastuksensa kanssa kovaan paikkaan perjantaiaamuna. Oman jäävuoron jälkeen koitti melkoinen yllätys, kun Kärpät tarvitsi ennen illan JYP-peliä tuurausapua maalilleen.

Vaikka Göös käy torjumassa eri harrasteporukoissa yhteensä jopa 3-5 kertaa viikossa, oli hyppy Liigan kärkiporukan aamujäille melkoinen kokemus.

– Aika lyhyt varoitusaika siinä oli. Puoli tuntia odotettiin ja sitten Kärppien kanssa jäälle. Vetoja oli kiva torjua – ja jotain sain kiinnikin. Oli selkeää pelata maalissa, kun tiesi, että veto tulee suoraan ja siinä on voimaa takana, Göös tunnelmoi Leijonat.comille.

Kärpät on dominoinut läpi kauden Liigan eri tilastoja. Harrastajavahti naureskelee, ettei aamujäillä ehtinyt jäädä ihastelemaan sen enempää huippunimien tekemistä. Fokus oli torjunnoissa.

– En kyllä ehtinyt paljon katsella kuka milloinkin vetää, mutta Rasmus Kuparin vedot jäivät mieleen. Sekä olihan se kiva odottaa tolppien välissä, kun esimerkiksi Jani Hakanpää ja Shaun Heshka virittivät vetoaan.

Kokenut palomies on ehtinyt pelata jääkiekkoa jo 35 vuotta. 8-vuotiaana alkanut harrastus sai viikonlopun käänteestä melkoisen lisäbuustin.

– Tästä saa kyllä lisää virtaa treenata ja toivottavasti antaa muillekin uskoa, että jonain päivänä se kutsu voi tulla minne vain pelaamaan. Kiitos Kärpille, Göös kiteyttää.

Tarina on ihastuttanut ja puhuttanut myös Facebookin suositussa Jääkiekon olohuone -ryhmässä. Hyppää mukaan keskusteluun tästä!

LUE MYÖS: Hirmutehot! Jussi Jokinen takoo hurjaa jälkeä Liigassa – Kärpät murskaa ennätyksiä

LUE MYÖS: TOP5: Nämä Liiga-tähdet kiinnostavat NHL:ssä

Jääkiekon MM-kisat: katso kaikki 64 ottelua ilmaiseksi ja suorana tästä.

Katso kaikki 64 jääkiekon MM-kisojen ottelua suorana!