Kova arvio: Liigan tähtipakki Oliwer Kaski halutaan NHL:n ”suomalaisseuran” riveihin – ”Riskitön hankinta”

© Kuva: Juha Tamminen
Katso kaikki 64 jääkiekon MM-kisojen ottelua suorana!

Pelicansin puolustajan Oliwer Kasken häikäisevät esitykset Liigassa on noteerattu jo Pohjois-Amerikassa asti.

23-vuotias porilainen on takonut tällä kaudella 58 pelissä puolustajalle mahtavat tehopisteet 18+32=50. Kaski on Liigan puolustajien pistepörssin ylivoimainen kärkinimi sekä hän on sarjan pistepörssissä kuudentena.

The Athletic -lehden Dallas Starsin sisäpiiritoimittaja Sean Shapiro näkeekin, että Kaski saa varmuudella NHL-sopimuksen syksyllä. Shapiron mukaan ainakin NHL:n ”suomalaisseura” Stars olisi varmasti kiinnostunut nuoren Pelicans-pakin palveluksista.

– Mitä tulee Euroopassa pelaaviin vapaisiin pelaajiin, yksi nimi joka nostettiin esille on Oliwer Kaski – tämä on mielenkiintoinen tapaus. Hän tulee allekirjoittamaan sopimuksen jonkin NHL-seuran kanssa. Hän olisi varteenotettava, riskitön hankinta Starsilta. Varsinkin nyt, kun Joseph Cecconi on valitsemassa toisen NHL-seuran, Shapiro spekuloi.

Starsin riveistä löytyy tällä hetkellä peräti neljä suomalaista, joten Kasken olisi ainakin helppoa kotiutua texasilaisseuraan.

Jääkiekon MM-kisat: katso kaikki 64 ottelua ilmaiseksi ja suorana tästä.

Katso kaikki 64 jääkiekon MM-kisojen ottelua suorana!