HPK otti lauantai-iltana jo toisen kiinnityksensä välieräpaikkaan, kun se kukisti TPS:n maalein 5-3.

HPK sai otteluun mainion alun, kun Eetu Tuulola ja Otto Paajanen veivät hämeenlinnalaiset avauserässä kahden maalin karkumatkalle. 3-0-maalista vastasi puolestaan toisessa erässä Petteri Nikkilä ja ottelu näytti tässä vaiheessa selvältä.

TPS tuli kuitenkin peliin mukaan, kun huippulupaava Kaapo Kakko iski komean maalin ja kolmannen erän alussa Oula Palve toi turkulaiset vain maalin päähän. Tähän maalin syöttöpisteen saivat Ilkka Heikkinen sekä Kakko.

Palveen maalin jälkeen Paajanen iski puolestaan 4-2-johtomaalin tyhjiin, mutta Kakko toi hetkeä myöhemmin turkulaiset jälleen maalin päähän. Tämäkään ei riittänyt, sillä 5-3-voittomaalin iski tyhjiin Robert Leino.

HPK johtaa puolivälieräsarjaa nyt voitoin 2-0.