Entisellä Liiga-puolustajalla kova kohtalo – huono onni pilasi näytönpaikan NHL:ssä

© Kuva: Getty Images
Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?

Pelicansia viime kaudella edustanut tshekkipuolustaja Libor Sulak pelaa ensimmäistä kauttaan Pohjois-Amerikassa. Liigassa samettisesta luisteleva pakki paukutti tehot 9+23=32 pelaamissaan 42 ottelussa.

Lokakuussa Sulak pääsi pelaamaan uransa ensimmäiset NHL-ottelut. Kuudessa matsissa ei kuitenkaan ollut hurraamista, sillä hän jäi Detroit Red Wingsin paidassa tehopisteittä ja tehotilasto oli neljä pykälää pakkasella.

Kuuden ottelun jälkeen tie vei AHL:än. Nyt tshekkipuolustaja nostettiin viimein takaisin, mutta huono onni pilasi näytönpaikan. Hän sairastui ja oli sivussa kahdesta ottelusta. Nyt Sulak passitettiin takaisin farmiin ilman ainuttakaan pelattua ottelua.

Sulak on edustanut myös Tshekkiä kaksissa MM-kisoissa. Kymmenessä ottelsusa hän on tehnyt tehot 1+3.

Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?