Mistä näitä timantteja tulee? NHL:n suuntaan heti kova näyttö – toiseltakin suomalaiselta vakuuttava alku AHL-uralleen

© Kuva: Getty Images
Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?

Sudbury Wolvesissa tällä kaudella torjunut alle 20- ja alle 18-vuotiaiden maailmanmestari Ukko-Pekka Luukkonen debytoi viime yönä AHL:ssä Rochester Americansin maalilla. Sunnuntai-iltana pelattu Belleville Senators -ottelu päättyi veskarin edustaman joukkueen voittoon numeroin 4-2.

Buffalo Sabresin parin vuoden takainen varaus oli kamppailussa näkyvässä roolissa. Luukkonen joutui urakoimaan pikkumustan eteen kunnioitettavat 32 kertaa.

Sinivalkoinen maalivahtituotanto on luonut timantteja yksi toisen perään vuosien saatossa, kuten tiedämme. Sama laulu näyttää vaan jatkuvan nyt esimerkiksi AHL:ssä. Kovalla tavalla siellä on uransa aloittanut myös Atte Tolvanen.

Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?