Fanit äänestivät: Tässä Leijonien paras pelaaja USA-ottelussa!

© Kuva: Getty Images
Betsaa vahvemmin - lunasta 150% talletusbonus

Suomen ja USA:n välinen MM-kisojen alkulohkon herkkupala sai leijonafanien kannalta karvaan päätöksen, sillä USA voitti kamppailun jatkoajan jälkeen lukemin 3-2.

Leijonien maaleista vastasivat hyökkääjät Niko Ojamäki ja Harri Pesonen.

Kiekkofanit äänestivät heti ottelun jälkeen Facebookissa suureen suosioon nousseessa Jääkiekon Olohuone -ryhmässä kamppailun parhaan pelaajan, eikä äänestyksen lopputulos tule varmasti monelle yllätyksenä.

Äänestyksen ylivoimainen ykkösnimi oli superteini Kaapo Kakko, joka kahmi reilusti yli 200 ääntä. 18-vuotias TPS-hyökkääjä jäi kamppailussa ilman tehopisteitä, mutta äänestäjiin varmasti vetosi se, että nuorukainen oli ajoittain kaukalossa aivan pitelemätön.

Toiselle sijalle äänestyksessä nousi maalin iskenyt Pesonen (106 ääntä), kun taas kolmannelle sijalle valittiin maalivahti Veini Vehviläinen (77). Myös neljänneksi sijoittuneen Sakari Mannisen 46 ääntä on maininnan arvoinen suoritus.

Betsaa vahvemmin - lunasta 150% talletusbonus