Onko tässä tulevaisuuden nimi? Suomalaistähti lisäsi someen söpön kuvan: ”Ajattelee tulevansa harjoitusleirille”

© Kuva: Getty Images
Betsaa vahvemmin - lunasta 150% talletusbonus

Suomalaisvahti Kasimir Kaskisuon Twitter-tilin kuvasta voisi päätellä sen, että hänen Fox-tytär on tulevaisuudessa isänsä jalanjäljissä. Veskarin tyttö oli vetänyt kuvakollaasin otosten mukaan patjat ja pelipaidan päälleen, ja toiseen käteen oli tarttunut maila.

– Fox ajattelee tulevansa harjoitusleirille, Kaskisuo kirjoitti kuvien oheen.

Kaskisuo ei ole torjunut NHL:ssä yhtään ottelua, ja viime kaudella vastuuta kertyi farmisarja AHL:ssä Toronto Marliesin maalilla. Runkosarjassa hän seisoi tolppien välissä 30 kamppailussa ja pudotuspeleissä 12 koitoksessa.

Vahti siirtyi rapakon taakse kaudeksi 2013-14 Jokerien A-nuorista.

Betsaa vahvemmin - lunasta 150% talletusbonus