Livestream CHL: Kärpät-Rouen-ottelu ilmaiseksi

CHL: Skellefteå – Kärpät 08.10. klo 19:00 | Katso ottelu suorana ja ilmaiseksi

Kärpät jatkaa CHL-lohkoaan vielä kahdella ottelulla Skellefteåa vastaan. Vaikka Kärpät johtaa lohkoaan, pitää viimeisistä ottelusta vielä tahkota tulosta, jotta jatkopaikka varmistuisi. Panokset ovat siis kovat. Ottelu alkaa tiistaina klo 19:00. Näet huippuottelun suorana livestream-lähetyksenä ilmaiseksi NordicBet TV:stä.

Kärpät on saalistanut neljästä ensimmäisestä CHL-pelistään yhdeksän pistettä ja on sillä saldolla lohkokärkenä. Berniä vastaan pelit olivat odotetun tiukkoja, kun taas Grenoblelta Mikko Mannerin joukkue saalisti odotetusti täydet pisteet. Tätä kirjoitettaessa Kärpät on Liigassa toisena. Kausi on sujunut mallikkaasti, mutta ilman varsinaista loistoa. Liigassa Juho Lammikko on ollut Kärppien tehopelaaja kahdeksalla tehopisteellään.

Skellefteå on seitsemällä pisteellään sarjakakkosena. Myös Ruotsin SHL on alkanut joukkueella mallikkaasti, sillä tätä kirjoitettaessa joukkueen sarjasijoitus on kolmas. Kokenut Joakim Lindström on ollut SHL:ssä joukkueen tehokkain pelaaja yhdeksällä tehopisteellään. Skellefteå on laatujoukkue ja se on oiva mittari Kärpille tässä vaiheessa kautta.

Näin katsot Kärppien pelin ilmaiseksi:

  1. Siirry NordicBetin sivuille TÄSTÄ.
  2. Avaa pelitili ja valitse HPK:n ottelu
  3. Tililläsi pitää olla vähintään 1€, jotta näet ottelut.
Katso Kärppien ottelu ja laita vetoa sisään!

Kärppien otteluohjelma CHL:ssä:

Pe 30.08. klo 19.00 Kärpät – Grenoble 3-1
Su 01.09. klo 19.00 Kärpät – SC Bern 2-3 ja.
To 05.09. klo 20.30 Grenoble – Kärpät 2-6
La 07.09. klo 18.00 SC Bern – Kärpät 1-2 ja.
Ti 08.10. klo 19.00 Skellefteå AIK – Kärpät
Ti 15.10. klo 19.00 Kärpät – Skellefteå AIK