Viime kaudella liigajoukkue KalPassa ihastuttanut puolustaja Otto Leskinen on saanut AHL-uralleen komean lähdön. Pelaaja on nakuttanut Laval Rocketin takalinjoilla neljässä ottelussa yhtä monta syöttöpinnaa.

Tiistaiyönä Leskinen saalisti kaksi syöttöpistettä, kun Laval kellisti Rockford IceHogsin numeroin 3-1. Puolustaja summasi tehotilastoon lukeman +2, ja Leskinen palkittiin ottelun kakkostähtenä.

Lavalin kolmas maali syntyi Leskisen erinomaisen, mutta samalla yksinkertaisen pelaamisen jälkeen. Pelaaja teki aloitusvoiton jälkeen siniviivassa kiekon kanssa pienen liikkeen, jakoi poikittaissyötön Charles Hudonille, ja lopulta pikkumusta löytyi verkosta.

Rocket de Laval

@RocketLaval
CE TIR.

Second goal of the season for Charles Hudon 🚨
Un autre match de deux passes pour Otto Leskinen 🍎🍎

#GoRocket 🚀

Pieksämäkeläislähtöinen pelaaja miehittää tulokkaiden pistepörssissä neljättä sijaa. Samalla Leskinen on suomalaispörssin ykkösnimi yhdessä Wilkes-Barre/Scrantonin Oula Palveen kanssa. Hänkin on nakuttanut alkukaudesta neljä syöttöpinnaa.

Leskinen summasi toistaiseksi viimesellä liigakaudellaan viime talvena KalPan 57 runkosarjan kamppailussa tehopisteet 8+23=31. Tämän syksyn tehoilu AHL:ssä ei siis ole sattumaa.