Suomalaistulokas Ville Heinolan loppukauden joukkue on pian selvillä. Sportsnetin toimittaja Sean Reynolds uskoo, että Winnipeg Jets on tehnyt jo päätöksen.

18-vuotias suomalaistulokas on ehtinyt pelaamaan Jetsin mukana kahdeksan ottelua, mutta toimittaja povaa, että enempää ei ole enää tällä kaudella luvassa. Mikäli hänen aavistuksensa osuu oikeaa, siirtyy Heinola seuraavaksi AHL:n Manitoba Mooseen tai lainalle Liigan Lukon riveihin.

– Mauricen kommenteista päätellen kuulostaa siltä, että Heinolan päivät ovat Jetsissä tämän kauden osalta ohitse. Seura haluaa, että hän saa isompia minuutteja alemmalla tasolla, toimittaja arvioi.

Suomalaispuolustaja on esiintynyt Jetsissä mainiosti, joten nykytilanne on herättänyt paljon tunteita Jets-fanien keskuudessa. Toisaalta on myös muistettava, että kilpailutilanne peliajasta vain kasvaisi kauden mittaan, sillä joukkue värväsi juuri Luca Sbisan ja sairastuvalta on saapumassa Nathan Beaulieu. Myös Dustin Byfuglienin tilanne on auki.

LUE MYÖS: Miro Heiskasen Instagram-tili kaapattiin – profiiliin ilmestyi törkeää alatyylistä tekstiä

Sean Reynolds

@snseanreynolds
Poolman draws into the line up tonight and Heinola comes out. Judging by Maurice’s comments it sounds like Heinola’s days with the Jets are numbered this year as the team would prefer he get bigger minutes at a lower level.