Ensi kaudeksi seuraa vaihtava Anrei Hakulinen hakee menestystä seuraavaksi Lukosta.

30-vuotias hyökkääjä uskoo, että Raumalla on mahdollista päästä pitkälle. Kuluneella kaudella se olisi voinut olla mahdollista myös KooKoossa, mutta kausi päättyi etuajassa koronaviruksen vuoksi.

– Toivotaan, että päästään aloittamaan kausi ajallaan. Odotan itseltäni, että olen johtava pelaaja Lukossa ensi kaudella ja pystyn tuomaan ison panoksen ja saadaan voittoja.

– Raumalla oli tällä kaudella loistava meininki, ja siellä on varmasti paljon hampaankolossa, kun korona pilasi kauden. Lähden sillä fiiliksellä, että parannetaan vielä Lukon tästä kaudesta, että mennään ensi keväänä pitkälle, Hakulinen kertoi Liigan podcastissa.

Kokenut hyökkääjä on unelmoinut jo pitkään uransa ensimmäisistä pudotuspeleistä liigatasolla, mutta ne ovat vielä kokematta.

– Lähden siitä liikkeelle, että ensi kaudesta tulee paras kauteni. Se on minulle tärkeintä, että pelaan parhaan kauteni ja joukkue menestyy. Joukkue on prioriteetti numero yksi. Tässä on monta kautta pelattu runkosarjaa, niin haluan päästä ”pleijareihin” ja menestyä joukkueena, Hakulinen sanoi.

Lähde: Liigan verkkosivut, Liiga-podcast