Potentiaalinen haku! Mestis-joukkue nappasi kanadalaisen yliopistomestarin – ”Esittänyt vakuuttavia otteita”

© Kuva: Getty Images

Mestiksen KOOVEE vahvistuu kanadalaishyökkääjä Liam Finlaylla (arkistokuvassa jään pinnassa).

23-vuotias Finlay on pelannut viimeiset neljä kautta yliopistosarja NCAA:n Denverin yliopiston joukkueessa.

Pienikokoinen (171 cm, 70 kg) laituri juhli keväällä 2018 NCAA:n mestaruutta. Kyseisellä kaudella Finlayn joukkuekavereihin kuului muun muassa nykyään Florida Panthersin organisaatiossa kiekkoileva suomalaishyökkääjä Henrik Borgström.

Päättyneellä sesongilla Finlay summasi 36 ottelussa 28 (5+23) tehopistettä.

– Liam on taitava, erinomainen luistelija ja hänellä on hyvä pelikäsitys. Hän on esittänyt vakuuttavia otteita NCAA-sarjassa useamman vuoden ajan. Mikäli sopeutuminen miesten peleihin ja tamperelaisiin kuvioihin sujuu ongelmitta, on häneltä lupa odottaa hyvää tulosta, toteaa KOOVEEn päävalmentaja Juuso Hahl seuran nettisivulla.

KOOVEE aloittaa tulevaan kauteen valmistavat harjoitusottelut torstaina 13.elokuuta Mestikseen noussutta FPS:ää vastaan.