Columbus Blue Jacketsin erittäin kuumaverisenä ja vaativana tunnettu päävalmentaja John Tortorella ei ole ollut viime päivinä tyytyväinen joukkueensa tekemiseen harjoituksissa.

Tortorella pettyi näkemäänsä jo alkuviikosta ja torstaina hän keskeytti harjoitukset, kutsui pelaajat koolle, ja antoi näiden sisäpiiritoimittaja Aaron Portzlinen mukaan kuulla kunniansa.

Sportsnetille antamissaan lausunnoissa piiskuri ei juurikaan säästellyt.

– En ole aivan varma saammeko avainhenkilöiltämme täydellistä keskittymistä, kyseesä on pari-kolme jätkää, aika tärkeitä pelaajia, Tortorella latasi ja jatkoi:

– Muutamien kavereiden onnistuminen on elintärkeää meille, jotta voitamme ottelusarjan ja en usko heidän olevan tällä hetkellä valmiita.

Blue Jacketsin kokoonpano on vielä kaikkea muuta kuin kiveen hakattu. Tällä hetkellä ykkösketjun tuleviin pudotuspeleihin vaikuttaisi muodostavan kolmikko Alexandre Texier, Pierre-Luc Dubois ja Oliver Bjorkstrand.

Sen sijaan esimerkiksi aloittavan maalivahdin paikasta kamppailevat todennäköisesti aivan viime hetkiin asti Joonas Korpisalo ja Elvis Merzlikins.

Runkosarjassa hienoja otteita esittäneellä tandemilla ei ole harjoituksista kantautuneiden raporttien mukaan ollut viime aikoina aivan paras vireensä.

Korpisalo päästi alkuviikosta parissa sisäisessä harjoitusottelussa taakseen yhteensä peräti 13 osumaa, eivätkä Merzlikinsin näytöt perjantaina eivät olleet juurikaan paremmat: taakse meni peräti 11 kiekkoa.

Tortorellan syyttävä sormi näyttää osoittavan kohti suomalaista.

– Emme ole kovinkaan innoissamme 13 (päästetystä) maalista, Tortorella totesi ja jatkoi:

– Meidän on vielä ratkaistava kuka aloittaa (pudotuspeleissä).

Blue Jackets kohtaa ainoassa harjoitusottelussaan ennen tosipelejä perjantaina 31.heinäkuuta Boston Bruinsin ja aloittaa NHL:n pudotuspelit Toronto Maple Leafsia vastaan jo pari päivää myöhemmin 2.elokuuta.