Liigan kulttipelaaja Jonne Virtanen vietti eilen lauantaina syntymäpäiviään. Samettikätinen voimahyökkääjä täytti 33 vuotta.

Merkkipäivä ei ollut pelkkää kakun ja kahvin huuruista juhlintaa – oikeastaan kaikkea muuta. Virtanen julkaisi Twitter-tilillään videon, jossa kertoi pahasta mokastaan.

– Yks asia, mitä en suosittele on, että tankkaat diesel-autoon bensaa synttäreiden kunniaks ja lähdet ajelemaan. Voi olla, että se auto tökkää tähän keskustaan keskelle risteystä ja sehän sitten harmittaa. Tämmöisiä ajatuksia tähän lauantaihin Jonne Virtaselta, 33 v, Virtanen selostaa kaikkea muuta kuin itseensä tyytyväisenä.

Valitettavasti Virtasen synttäriseikkailut eivät päättyneet siihen. Tuntia myöhemmin hän jakoi toisen videon, jolla päivitti tilanteen uutta ja vielä harmillisempaa käännettä.

– Ettei menis liian helpoksi, niin onnistuin jättämään autonavaimet auton sisälle ja ovet lukkoon. Siitä sitten hakemaan vara-avaimia. Kauhean projektin jälkeen löysin ne, mutta niistähän on sitten patteri loppu. Niin sanotusti hyvin menee, mutta antaa mennä vaan.

Monsterimonni

@monsterimonni
Hyvä Jonne!!