C More tiedotti aiemmin MM-kisojen selostajatiimistään, mutta studion asiantuntijaporukka ei ollut vielä tiedossa. Nyt sekin on julkaistu, ja suurimpana nimenä asiantuntijan työt aloittaa Mikko Koivu.

Koivu tuo analyyseihin roiman annoksen kokemusta, sillä takana on kuusi maajoukkueturnausta ja 11 NHL-kautta kapteenina. Näistä mukaan tarttui 1035 NHL-ottelua sekä 11 miesten ja junioreiden mitalia maajoukkuetasolta, mukaan lukien MM-kulta ja olympiahopea.

Muita studiokasvoja ovat Olli Jokinen, Karri Kivi, Kari Jalonen, Lasse Kukkonen ja Tero Lehterä. Paikan päältä Riiasta raportoi Sami Kapanen.

— Asiantuntijoidemme vankka kokemus sekä kaukalosta että valmentajan roolista on vertaansa vailla, MTV:n urheilun ohjelmapäällikkö Markus Autero hehkuttaa. Tätä voi ehdottomasti kutsua yhdeksi kaikkien aikojen MM-tiimeistä!