Dallas Starsin Roope Hintzin tulikuuma pudotuspelikevät sai jatkoa NHL:ssä, kun joukkueensa ykkössentteri mätti tehot 2+1 ja johdatti kotijoukkueen 5-2-voittoon Seattle Krakenia vastaan. Stars johtaa ottelusarjaa nyt voitoin 3-2 ja on voiton päässä lännen finaaleista.

Hintzille vähintään kolmen pinnan ilta oli jo neljäs tämän kevään pudotuspeleissä. Vastaavaan ovat organisaation historiassa yltäneet vain Starsin edeltäjän Minnesota North Starsin Brian Bellows ja Dave Gagner vuonna 1991 sekä Steve Payne vuonna 1981.

Jesperi Kotkaniemi otti roolia Carolina Hurricanesin pudotettua New Jersey Devilsin kesälomille voitoin 4-1. Hurricanes nappasi viidennen pelin voiton jatkoerässä maalein 3-2, kun Kotkaniemen laukaus muutti suuntaa Jesper Fastista ja painui ylivoimalla maaliin jatkoerän kahdekssannella minuutilla.

NHL

@NHL
🔴 THE SERIES WINNER ⚫️

Jesper Fast has the screen in front and scores the overtime winner to send the @Canes to the Eastern Conference Final! #StanleyCup